שאלות נפוצות
האם כל החיבורים וההגדרות הקודמות שלי יועברו בעת השדרוג?
כן! כאשר תבצע שדרוג ל-VPN Tracker 365, כל ההגדרות והחיבורים הקודמים שלך יועברו אוטומטית לאחר שתתקין את VPN Tracker 365.