Často kladené otázky
Mohu zrušit smazání připojení provedené pomocí Remote Connection Wipe?
Ne, v současné době nemůžete zrušit smazání vzdáleného připojení. Můžete však znovu aktivovat člena týmu. Nezapomeňte, že budete muset znovu přidělit VPN připojení vašeho týmu novému uživateli, než se bude moci připojit.