Často kladené otázky
Proč používat funkci vzdáleného vymazání připojení? Nemůžu jednoduše zablokovat uživatele na bráně VPN?
Funkce Remote Connection Wipe nabízí dodatečnou bezpečnost odstraněním informací o vaší VPN infrastruktuře. Můžete ji také použít pro účely souladu s předpisy nebo při práci s externími dodavateli.
Remote Connection Wipe má navíc výhodu, že funguje s jakýmkoli VPN připojením, a to i s těmi, která nenabízejí ověřování uživatelů. To vám umožní zablokovat přístup k VPN pro jednotlivého uživatele, aniž byste museli distribuovat nové připojení celému týmu.