Často kladené otázky
Data mého VPN připojení byla nahrána do mého osobního úložiště. Jak mohu tato data připojení zcela vymazat z mého osobního úložiště?
Všechna data uložená v Personal Safe jsou silně šifrována. Nikdo, dokonce ani my, nemá možnost tato data prohlížet.
Připojení a zkratky uložené pomocí Personal Safe lze smazat dvěma způsoby:
### 1. V aplikaci VPN Tracker pro Mac
Chcete-li odstranit připojení nebo zkratku z vašeho VPN Tracker Personal Safe, postupujte podle následujících kroků:
‣ Vyberte "VPN Tracker 365" > "Nastavení..." ‣ V nastaveních vyberte "Personal Safe" ‣ Odstraňte všechny zaškrtnutí v seznamu připojení ‣ Stiskněte Aktualizovat ‣ Hotovo, připojení byla odstraněna z vašeho Personal Safe### 2. Na webu my.vpntracker.com Chcete-li odstranit připojení nebo zkratku z vašeho VPN Tracker Personal Safe, postupujte podle následujících kroků:
‣ Otevřete my.vpntracker.com a přihlaste se pomocí svého equinux ID a hesla ‣ V levém menu vyberte "Personal Safe" ‣ Zde uvidíte všechna připojení a zkratky uložené ve vašem Personal Safe ‣ Pomocí tlačítka Smazat můžete smazat připojení.