Data mého VPN připojení byla nahrána do mého osobní... - KH1287

Často kladené otázky

Data mého VPN připojení byla nahrána do mého osobního úložiště. Jak mohu tato data připojení zcela vymazat z mého osobního úložiště?
 
Všechna data uložená v Personal Safe jsou silně šifrována. Nikdo, dokonce ani my, nemá možnost tato data prohlížet. Připojení a zkratky uložené pomocí Personal Safe lze smazat dvěma způsoby: ### 1. V aplikaci VPN Tracker pro Mac Chcete-li odstranit připojení nebo zkratku z vašeho VPN Tracker Personal Safe, postupujte podle následujících kroků:
‣ Vyberte "VPN Tracker 365" > "Nastavení..."
‣ V nastaveních vyberte "Personal Safe"
‣ Odstraňte všechny zaškrtnutí v seznamu připojení
‣ Stiskněte Aktualizovat
‣ Hotovo, připojení byla odstraněna z vašeho Personal Safe
### 2. Na webu my.vpntracker.com Chcete-li odstranit připojení nebo zkratku z vašeho VPN Tracker Personal Safe, postupujte podle následujících kroků:
‣ Otevřete my.vpntracker.com a přihlaste se pomocí svého equinux ID a hesla
‣ V levém menu vyberte "Personal Safe"
‣ Zde uvidíte všechna připojení a zkratky uložené ve vašem Personal Safe
‣ Pomocí tlačítka Smazat můžete smazat připojení
.