Brug VPN Tracker i teams - KH1637

Ofte stillede spørgsmål

Brug VPN Tracker i teams
 
VPN Tracker er designet som en brugerlicens. En enkelt licens kan kun bruges af én person.

En virksomhed betragtes som en gruppe af brugere. Hver bruger af VPN Tracker-softwaren har brug for en egen personlig VPN Tracker-brugerkonto samt en egen brugerlicens. Oplysningerne om VPN Tracker-kontoen må kun bruges af kontoejeren. Deling af login og adgangskode (f.eks. mellem medlemmer af en organisation eller andre) er ikke tilladt.

Administration af flere brugere i en organisation via team management
Medarbejdere eller brugere i en organisation administreres ved hjælp af VPN Tracker Team Management. Med dette kan en administrator tildele VPN Tracker-brugerlicenser til individuelle VPN Tracker-brugerkonti og også tilbagekalde dem. Brugen af team management er obligatorisk for brugen af VPN Tracker i organisationer. Den er designet til at opfylde sikkerhedskravene i organisationer.

Team Management Guide →

Konti med mistænkelig adfærd
VPN-systemer er sikkerhedssystemer, der regulerer fortrolig adgang på personligt niveau. Deling af login og adgangskoder vil uundgåeligt føre til usikkerhed i hele systemet, f.eks. når en medarbejder forlader virksomheden. En tidligere medarbejder vil stadig have fuld adgang til VPN Tracker-hovedkontoen. Konti, der udviser mistænkelig adfærd, kan automatisk blokeres af vores system af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er for at beskytte sikkerheden på din konto.