Ofte stillede spørgsmål
Brug VPN Tracker i teams
VPN Tracker er designet som en brugerlicens. En enkelt licens kan kun bruges af én person.
En virksomhed betragtes som en gruppe af brugere. Hver bruger af VPN Tracker-softwaren har brug for en egen personlig VPN Tracker-brugerkonto samt en egen brugerlicens. Oplysningerne om VPN Tracker-kontoen må kun bruges af kontoejeren. Deling af login og adgangskode (f.eks. mellem medlemmer af en organisation eller andre) er ikke tilladt.
Administration af flere brugere i en organisation via team management
Medarbejdere eller brugere i en organisation administreres ved hjælp af VPN Tracker Team Management. Med dette kan en administrator tildele VPN Tracker-brugerlicenser til individuelle VPN Tracker-brugerkonti og også tilbagekalde dem. Brugen af team management er obligatorisk for brugen af VPN Tracker i organisationer. Den er designet til at opfylde sikkerhedskravene i organisationer.
Team Management Guide →
Konti med mistænkelig adfærd
VPN-systemer er sikkerhedssystemer, der regulerer fortrolig adgang på personligt niveau. Deling af login og adgangskoder vil uundgåeligt føre til usikkerhed i hele systemet, f.eks. når en medarbejder forlader virksomheden. En tidligere medarbejder vil stadig have fuld adgang til VPN Tracker-hovedkontoen. Konti, der udviser mistænkelig adfærd, kan automatisk blokeres af vores system af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er for at beskytte sikkerheden på din konto.
En virksomhed betragtes som en gruppe af brugere. Hver bruger af VPN Tracker-softwaren har brug for en egen personlig VPN Tracker-brugerkonto samt en egen brugerlicens. Oplysningerne om VPN Tracker-kontoen må kun bruges af kontoejeren. Deling af login og adgangskode (f.eks. mellem medlemmer af en organisation eller andre) er ikke tilladt.
Administration af flere brugere i en organisation via team management
Medarbejdere eller brugere i en organisation administreres ved hjælp af VPN Tracker Team Management. Med dette kan en administrator tildele VPN Tracker-brugerlicenser til individuelle VPN Tracker-brugerkonti og også tilbagekalde dem. Brugen af team management er obligatorisk for brugen af VPN Tracker i organisationer. Den er designet til at opfylde sikkerhedskravene i organisationer.
Team Management Guide →
Konti med mistænkelig adfærd
VPN-systemer er sikkerhedssystemer, der regulerer fortrolig adgang på personligt niveau. Deling af login og adgangskoder vil uundgåeligt føre til usikkerhed i hele systemet, f.eks. når en medarbejder forlader virksomheden. En tidligere medarbejder vil stadig have fuld adgang til VPN Tracker-hovedkontoen. Konti, der udviser mistænkelig adfærd, kan automatisk blokeres af vores system af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er for at beskytte sikkerheden på din konto.