שאלות נפוצות
האם ניתן לבטל את מחיקת החיבורים שבוצעה באמצעות Remote Connection Wipe?
לא, כרגע אי אפשר לבטל את מחיקת החיבור המרוחק. עם זאת, ניתן להחזיר חבר צוות. זכרו, תצטרכו להקצות מחדש את חיבורי ה-VPN של הצוות שלכם למשתמש החדש לפני שהוא יוכל להתחבר.