Store
 

האם ניתן לבטל את מחיקת החיבורים... - KH1082

שאלות נפוצות

האם ניתן לבטל את מחיקת החיבורים שבוצעה באמצעות Remote Connection Wipe?
 

לא, כרגע אי אפשר לבטל את מחיקת החיבור המרוחק. עם זאת, ניתן להחזיר חבר צוות. זכרו, תצטרכו להקצות מחדש את חיבורי ה-VPN של הצוות שלכם למשתמש החדש לפני שהוא יוכל להתחבר.