שאלות נפוצות
אם הזנתי את ההגדרות שלי בגרסת הדמו, האם אשמור אותן כאשר אפעיל את הרישיון שלי?
אם הזנת מידע או התחלת להגדיר הגדרות בגרסת הדמו של האפליקציה שלך, שינויים אלה יישארו ללא שינוי - גם לאחר הפעלת התוכנה.