Najczęściej zadawane pytania
Jeśli wprowadziłem moje ustawienia w wersji demonstracyjnej, czy zostaną one zachowane, gdy aktywuję moją licencję?
Jeśli wprowadzono jakiekolwiek informacje lub rozpoczęto konfigurację w wersji demonstracyjnej aplikacji, zmiany te pozostaną bez zmian, nawet po aktywacji oprogramowania.