Často kladené otázky
Data môjho VPN pripojenia boli nahrané do môjho osobného úložiska. Ako môžem úplne vymazať tieto údaje pripojenia z môjho osobného úložiska?
Všetky údaje, ktoré nahrajete do svojho Osobného trezoru, sú silne šifrované. Nikto, dokonca ani my, nebude mať prístup k vašim údajom.
Pripojenia a skratky, ktoré boli uložené vo vašom Osobnom trezore, je možné odstrániť dvoma rôznymi spôsobmi:
1. V aplikácii VPN Tracker pre Mac
Ak chcete odstrániť pripojenia alebo skratky z vášho Osobného trezoru, postupujte podľa týchto krokov:‣ Prejdite na "VPN Tracker" > "Predvoľby" ‣ Vyberte "Osobný trezor" ‣ Zrušte začiarknutie pripojení a/alebo skratiek, ktoré chcete odstrániť zo zoznamu ‣ Stlačte tlačidlo Aktualizovať ‣ Tým sa vymažú všetky informácie o pripojeniach z našich serverov.
2. V prehliadači na adrese my.vpntracker.com
Ak chcete odstrániť pripojenia z vášho Osobného trezoru, postupujte podľa týchto krokov:‣ Otvorte my.vpntracker.com a prihláste sa pomocou svojho ID equinux a hesla ‣ Vyberte "Osobný trezor" na bočnom paneli ‣ Tu uvidíte všetky pripojenia a skratky, ktoré sú uložené vo vašom Osobnom trezore. ‣ Keď stlačíte tlačidlo odstrániť vedľa akéhokoľvek pripojenia, toto sa okamžite vymaže z vášho Osobného trezoru.