Pogosto zastavljena vprašanja
Ali bodo vse moje prejšnje povezave in nastavitve prenesene ob posodobitvi?
Ja! Ko boste nadgradili na VPN Tracker 365, bodo vse vaše prejšnje nastavitve in povezave samodejno prenesene po namestitvi VPN Tracker 365.