Usein kysytyt kysymykset
Voinko peruuttaa Remote Connection Wipe -toiminnon avulla poistetut yhteydet?
Et, et voit tällä hetkellä peruuttaa etäyhteyden poistamista. Voit kuitenkin palauttaa tiimin jäsenen. Muista, että sinun on jaettava tiimisi VPN-yhteydet uudelleen uudelle käyttäjälle, ennen kuin hän voi muodostaa yhteyden.