Usein kysytyt kysymykset
Ei palautusavainta? Näin voit poistaa ja luoda uudelleen henkilökohtaisen säilösi
Varoitus: Ole hyvä ja huomioi, että Henkilökohtaisen tallennustilan nollaaminen poistaa kaikki VPN-yhteytesi ja salasanasi. Sinun on aloitettava alusta ja luotava yhteydet uudelleen.
Ennen kuin suoritat tämän vaiheen, tarkista ensin seuraavat usein kysytyt kysymykset mahdollisista palautusvaihtoehdoista: Vaihdoin salasanani ja saan nyt virheilmoituksen yrittäessäni käyttää Henkilökohtaista tallennustilaa.
Jos sinulla ei ole Henkilökohtaisen tallennustilan palautusavainta tai et voi hakea vanhaa equinux ID -salaasanaasi, noudata VPN Trackerissa olevia palautusohjeita.
- Jos sinulla on Mac-laitteellasi yhteyksiä tai pikakuvakkeita, jotka on tallennettu Henkilökohtaiseen tallennustilaan, poista Henkilökohtainen tallennustila käytöstä asetuksissa ja luo yhteyksistäsi paikallinen kopio.
- Siirry Henkilökohtaisen tallennustilan verkkosivulle ja poista käyttäjäavaimesi: https://my.vpntracker.com/user/sync/keys
- Kirjaudu ulos VPN Tracker -tililtäsi Mac-laitteellasi, avaa Avainnippu ja poista merkintä ”Connection Safe Master Key”.
- Kirjaudu sitten takaisin sisään ja lisää yhteys tallennustilaan.
- Älä unohda kirjoittaa uusi palautusavain ylös ja säilyttää sitä turvallisessa paikassa. Näin voit kirjautua sisään, jos kadotat kirjautumistietosi.