Usein kysytyt kysymykset
VPN Trackerin käyttäminen tiimeissä
VPN Tracker on suunniteltu käyttäjälisenssiksi. Yhtä lisenssiä voi käyttää vain yksi henkilö.
Yritys lasketaan käyttäjäryhmäksi. Jokainen VPN Tracker -ohjelmistoa käyttävä käyttäjä tarvitsee oman henkilökohtaisen VPN Tracker -käyttäjätilin sekä oman käyttäjälisenssin. VPN Tracker -tilitietoja saa käyttää vain tilin omistaja. Käyttäjätunnuksen ja salasanan jakaminen (esimerkiksi organisaation jäsenten tai muiden henkilöiden kesken) ei ole sallittua.
Useiden käyttäjien hallinta organisaatiossa tiiminhallinnan avulla
Organisaation työntekijöitä tai käyttäjiä hallitaan VPN Tracker Team Managementin avulla. Tämän avulla järjestelmänvalvoja voi määrittää VPN Tracker -käyttäjälisenssejä yksittäisille VPN Tracker -käyttäjätileille ja myös peruuttaa ne. Tiiminhallinnan käyttö on pakollista VPN Trackerin käytössä organisaatioissa. Se on suunniteltu täyttämään organisaatioiden tietoturvavaatimukset.
Tiiminhallintaopas →
Epäilyttävästi käyttäytyvät tilit
VPN-järjestelmät ovat tietoturvajärjestelmiä, jotka säätelevät luottamuksellista pääsyä henkilökohtaisella tasolla. Käyttäjätunnuksen ja salasanan jakaminen johtaa väistämättä koko järjestelmän turvattomuuteen, esimerkiksi työntekijän lähtiessä yrityksestä. Entisellä työntekijällä olisi edelleen täysi pääsy VPN Tracker -pääkäyttäjätiliin. Järjestelmämme voi automaattisesti estää tilejä, jotka osoittavat epäilyttävää käyttäytymistä. Tämä on tarkoitettu tilisi turvallisuuden varmistamiseksi.
Yritys lasketaan käyttäjäryhmäksi. Jokainen VPN Tracker -ohjelmistoa käyttävä käyttäjä tarvitsee oman henkilökohtaisen VPN Tracker -käyttäjätilin sekä oman käyttäjälisenssin. VPN Tracker -tilitietoja saa käyttää vain tilin omistaja. Käyttäjätunnuksen ja salasanan jakaminen (esimerkiksi organisaation jäsenten tai muiden henkilöiden kesken) ei ole sallittua.
Useiden käyttäjien hallinta organisaatiossa tiiminhallinnan avulla
Organisaation työntekijöitä tai käyttäjiä hallitaan VPN Tracker Team Managementin avulla. Tämän avulla järjestelmänvalvoja voi määrittää VPN Tracker -käyttäjälisenssejä yksittäisille VPN Tracker -käyttäjätileille ja myös peruuttaa ne. Tiiminhallinnan käyttö on pakollista VPN Trackerin käytössä organisaatioissa. Se on suunniteltu täyttämään organisaatioiden tietoturvavaatimukset.
Tiiminhallintaopas →
Epäilyttävästi käyttäytyvät tilit
VPN-järjestelmät ovat tietoturvajärjestelmiä, jotka säätelevät luottamuksellista pääsyä henkilökohtaisella tasolla. Käyttäjätunnuksen ja salasanan jakaminen johtaa väistämättä koko järjestelmän turvattomuuteen, esimerkiksi työntekijän lähtiessä yrityksestä. Entisellä työntekijällä olisi edelleen täysi pääsy VPN Tracker -pääkäyttäjätiliin. Järjestelmämme voi automaattisesti estää tilejä, jotka osoittavat epäilyttävää käyttäytymistä. Tämä on tarkoitettu tilisi turvallisuuden varmistamiseksi.