Često postavljena pitanja
Postavke TeamCloud-a
Kada dijelite vezu pomoću TeamCloud-a, ona je šifrirana i zatim podijeljena s članovima vašeg VPN Tracker tima.
Opće informacije o sigurnosti
- TeamCloud koristi snažnu enkripciju za zaštitu svih podataka
- Veza je šifrirana end-to-end enkripcijom za svakog člana tima pojedinačno
- End-to-end enkripcija znači da nikada ne možemo pristupiti vašoj šifriranoj vezi
Evo kratkog pregleda kako TeamCloud obrađuje sljedeće sigurnosne postavke:
Pre-Shared Key- Pre-shared ključevi za vezu automatski su uključeni, tako da se vaši članovi tima mogu odmah povezati
- Pre-shared ključ neće biti dodan u Keychain člana tima, tako da oni ne mogu do njega pristupiti
- Vaše korisničko ime i lozinka ne dijele se s vašim timom, uklanjaju se prije dijeljenja veze
- Svaki član tima može unijeti svoje korisničko ime i lozinku
- Ovi se mogu pohraniti u Keychainu i dodatno se dodaju kao vjerodajnice specifične za korisnika u TeamCloud (dostupne samo tom članu tima)
- Brisanje udaljene veze: Uklanjanjem člana tima iz vašeg tima, njihova se pristupačnost TeamCloud-u također odmah opoziva. Sve veze koje imaju na svojim Macovima također će se automatski ukloniti.
- Sprečavanje promjene postavki sprječava korisnike koji nisu upravitelji ili vlasnici tima da uređuju vezu
- VPN prečaci mogu se izravno dijeliti s TeamCloud-om
Ako imate bilo kakve povratne informacije u vezi ovih postavki, molimo vas da nas kontaktirate i javite nam svoje zahtjeve.