Postavke TeamCloud-a - KH1960

Često postavljena pitanja

Postavke TeamCloud-a
 
Kada dijelite vezu pomoću TeamCloud-a, ona je šifrirana i zatim podijeljena s članovima vašeg VPN Tracker tima. Opće informacije o sigurnosti
  • TeamCloud koristi snažnu enkripciju za zaštitu svih podataka
  • Veza je šifrirana end-to-end enkripcijom za svakog člana tima pojedinačno
  • End-to-end enkripcija znači da nikada ne možemo pristupiti vašoj šifriranoj vezi

Evo kratkog pregleda kako TeamCloud obrađuje sljedeće sigurnosne postavke:

Pre-Shared Key
  • Pre-shared ključevi za vezu automatski su uključeni, tako da se vaši članovi tima mogu odmah povezati
  • Pre-shared ključ neće biti dodan u Keychain člana tima, tako da oni ne mogu do njega pristupiti
XAUTH
  • Vaše korisničko ime i lozinka ne dijele se s vašim timom, uklanjaju se prije dijeljenja veze
  • Svaki član tima može unijeti svoje korisničko ime i lozinku
  • Ovi se mogu pohraniti u Keychainu i dodatno se dodaju kao vjerodajnice specifične za korisnika u TeamCloud (dostupne samo tom članu tima)
Sigurnost
  • Brisanje udaljene veze: Uklanjanjem člana tima iz vašeg tima, njihova se pristupačnost TeamCloud-u također odmah opoziva. Sve veze koje imaju na svojim Macovima također će se automatski ukloniti.
  • Sprečavanje promjene postavki sprječava korisnike koji nisu upravitelji ili vlasnici tima da uređuju vezu
VPN prečaci
  • VPN prečaci mogu se izravno dijeliti s TeamCloud-om

Ako imate bilo kakve povratne informacije u vezi ovih postavki, molimo vas da nas kontaktirate i javite nam svoje zahtjeve.