VPN-tilkoblingsdataene mine er lastet opp til min personl... - KH1287

Vanlige spørsmål

VPN-tilkoblingsdataene mine er lastet opp til min personlige safe. Hvordan kan jeg fullstendig slette disse tilkoblingsdataene fra min personlige safe?
 
Alle data du laster opp til din personlige safe er sterkt kryptert. Ingen, ikke engang oss, vil kunne få tilgang til dataene dine. Forbindelser og snarveier som er lagret i din personlige safe kan slettes på to forskjellige måter:

1. I VPN Tracker for Mac-appen

For å slette forbindelser eller snarveier fra din personlige safe, følg disse trinnene:
‣ Gå til "VPN Tracker" > "Innstillinger"
‣ Velg "Personlig safe"
‣ Fjern haken ved de forbindelsene og/eller snarveiene du vil slette fra listen
‣ Trykk på oppdater
‣ Dette vil slette all kontaktinformasjon fra serverne våre.

2. I en nettleser på my.vpntracker.com

For å slette forbindelser fra din personlige safe, følg disse trinnene:
‣ Åpne my.vpntracker.com og logg på med din equinux ID og passord
‣ Velg "Personlig safe" i sidefeltet
‣ Her vil du se alle forbindelser og snarveier som er lagret i din personlige safe.
‣ Når du trykker på sletteknappen ved siden av en hvilken som helst tilkobling, vil den umiddelbart bli slettet fra din personlige safe