Vanlige spørsmål
Vil alle mine tidligere tilkoblinger og innstillinger bli overført når jeg oppgraderer?
Ja! Når du oppgraderer til VPN Tracker 365, vil alle dine tidligere innstillinger og tilkoblinger bli automatisk overført etter at du har installert VPN Tracker 365.