Vanlige spørsmål
Hvis jeg har lagt inn innstillingene mine i demoversjonen, vil jeg beholde dem når jeg aktiverer lisensen min?
Hvis du har tastet inn informasjon eller har begynt å bruke innstillinger i demoversjonen av applikasjonen din, vil disse endringene forbli uendret - selv etter at programvaren er aktivert.