Veelgestelde vragen
Mijn VPN-verbinding is geüpload naar mijn persoonlijke kluis. Hoe kan ik deze verbinding en de gegevens volledig verwijderen uit mijn persoonlijke kluis?
Alle gegevens die je uploadt naar je Personal Safe zijn sterk versleuteld. Niemand, zelfs wij niet, kan toegang krijgen tot je gegevens.
Verbindingen en snelkoppelingen die zijn opgeslagen in je Personal Safe kunnen op twee manieren worden verwijderd:
1. In de VPN Tracker voor Mac App
Om verbindingen of snelkoppelingen uit je Personal Safe te verwijderen, volg je de volgende stappen:‣ Ga naar "VPN Tracker" > "Voorkeuren" ‣ Selecteer "Personal Safe" ‣ Vink de verbindingen en/of snelkoppelingen die je wilt verwijderen uit de lijst uit ‣ Druk op "Bijwerken" ‣ Dit verwijdert alle verbindingsinformatie van onze servers.
2. In een browser op my.vpntracker.com
Om verbindingen uit je Personal Safe te verwijderen, volg je de volgende stappen:‣ Open my.vpntracker.com en log in met je equinux ID en wachtwoord ‣ Selecteer "Personal Safe" in de zijbalk ‣ Hier zie je alle verbindingen en snelkoppelingen die zijn opgeslagen in je Personal Safe. ‣ Wanneer je op de verwijderknop naast een verbinding drukt, wordt deze direct verwijderd uit je Personal Safe.