Veelgestelde vragen
Ik heb de optie 'Automatische verlenging' voor mijn abonnement uitgeschakeld. Waarom zie ik nu een andere prijs nadat mijn abonnement is verlopen?
Plannen die zijn ingesteld op automatische verlenging kunnen prijzen behouden ("oudprijsgarantie").
Door de optie voor automatische verlenging uit te schakelen, verliest u automatisch alle bestaande prijsvoordelen (bijvoorbeeld promoties of introductieaanbiedingen). Deze actie kan niet worden teruggedraaid. Als u uw plan later wilt verlengen, wordt u gefactureerd tegen de normale prijs van het plan.
Houd er rekening mee dat uw plan ook zal eindigen als uw betaalmethode niet kan worden belast op het moment van verlenging (bijvoorbeeld verlopen, verloren of gestolen). Als u uw betaalmethode moet bijwerken, kunt u dit op elk moment doen in uw my.maildesigner365 of my.vpntracker account.