Czy mogę cofnąć usunięcie połączeń za pomocą funk... - KH1082

Najczęściej zadawane pytania

Czy mogę cofnąć usunięcie połączeń za pomocą funkcji Remote Connection Wipe?
 

Nie, obecnie nie można cofnąć operacji usunięcia zdalnego połączenia. Można jednak ponownie dodać członka zespołu. Pamiętaj, że przed umożliwieniem połączenia nowemu użytkownikowi, konieczne będzie ponowne przypisanie połączeń VPN do zespołu.