Dane dotyczące mojego połączenia VPN zostały przesła... - KH1287

Najczęściej zadawane pytania

Dane dotyczące mojego połączenia VPN zostały przesłane do mojego osobistego sejfu. Jak mogę całkowicie usunąć te dane połączenia z mojego osobistego sejfu?
 
Wszystkie dane, które prześlesz do swojego Personal Safe, są silnie szyfrowane. Nikt, nawet my, nie będzie mógł uzyskać dostępu do Twoich danych. Połączenia i skróty, które zostały zapisane w Twoim Personal Safe, można usunąć na dwa różne sposoby:

1. W aplikacji VPN Tracker dla Mac

W celu usunięcia połączeń lub skrótów z Twojego Personal Safe, postępuj zgodnie z następującymi krokami:
‣ Przejdź do "VPN Tracker" > "Preferencje"
‣ Wybierz "Personal Safe"
‣ Usuń zaznaczenie połączeń i/lub skrótów, które chcesz usunąć z listy
‣ Naciśnij aktualizuj
‣ Spowoduje to usunięcie wszystkich informacji o połączeniach z naszych serwerów.

2. W przeglądarce pod adresem my.vpntracker.com

W celu usunięcia połączeń z Twojego Personal Safe, postępuj zgodnie z następującymi krokami:
‣ Otwórz my.vpntracker.com i zaloguj się swoim identyfikatorem equinux i hasłem
‣ Wybierz "Personal Safe" w pasku bocznym
‣ Tutaj zobaczysz wszystkie połączenia i skróty, które są zapisane w Twoim Personal Safe.
‣ Po naciśnięciu przycisku usuń obok dowolnego połączenia, zostanie ono natychmiast usunięte z Twojego Personal Safe