Cum șterg conținutul personalizat (grafică, imagini et... - KH1355

Întrebări frecvente

Cum șterg conținutul personalizat (grafică, imagini etc.) pe care l-am adăugat?
 
Pentru a șterge conținutul personalizat, încercați următoarele:
‣ Faceți clic pe pictograma corespunzătoare în fila "Conținut" pentru a identifica locația conținutului personalizat.
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea grafică:
FAQ Image - S_644.png
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea GIF/grafică animată:
FAQ Image - S_645.png
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea fundaluri și fotografii:
FAQ Image - S_646.png
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat un folder personalizat cu imagini și grafică:
FAQ Image - S_647.png
‣ După selectare, derulați în jos la secțiunea "Personalizat":
FAQ Image - S_648.png
‣ Faceți clic dreapta pe imaginea sau grafica pe care doriți să o ștergeți.
‣ Selectați "Mutare în coșul de reciclare" din meniul derulant.
FAQ Image - S_649.png
‣ Pentru a elimina un folder, trebuie să faceți clic dreapta pe folder și să selectați "Ștergere".
FAQ Image - S_650.png