Întrebări frecvente
Cum șterg conținutul personalizat (grafică, imagini etc.) pe care l-am adăugat?
Pentru a șterge conținutul personalizat, încercați următoarele:
‣ Faceți clic pe pictograma corespunzătoare în fila "Conținut" pentru a identifica locația conținutului personalizat. ‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea grafică:‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea GIF/grafică animată:
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea fundaluri și fotografii:
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat un folder personalizat cu imagini și grafică:
‣ După selectare, derulați în jos la secțiunea "Personalizat":
‣ Faceți clic dreapta pe imaginea sau grafica pe care doriți să o ștergeți. ‣ Selectați "Mutare în coșul de reciclare" din meniul derulant.
‣ Pentru a elimina un folder, trebuie să faceți clic dreapta pe folder și să selectați "Ștergere".
![]()
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea GIF/grafică animată:
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat conținut personalizat la secțiunea fundaluri și fotografii:
‣ Selectați această pictogramă dacă ați adăugat un folder personalizat cu imagini și grafică:
‣ După selectare, derulați în jos la secțiunea "Personalizat":
‣ Faceți clic dreapta pe imaginea sau grafica pe care doriți să o ștergeți.
‣ Selectați "Mutare în coșul de reciclare" din meniul derulant.
‣ Pentru a elimina un folder, trebuie să faceți clic dreapta pe folder și să selectați "Ștergere".