A VPN Tracker használata csapatokban - KH1637

Gyakran ismételt kérdések

A VPN Tracker használata csapatokban
 
A VPN Tracker úgy lett tervezve, mint egy felhasználói licensz. Egy licensz csak egy személy által használható.

Egy vállalatot felhasználók csoportjaként kezelünk. A VPN Tracker szoftver minden felhasználójának saját személyes VPN Tracker felhasználói fiókra és saját felhasználói licenszre van szüksége. A VPN Tracker fiók információi csak a fiók tulajdonosa által használhatók, a bejelentkezési adatok megosztása (például egy szervezet tagjai vagy más harmadik felek között) nem megengedett.

Több felhasználó kezelése egy szervezetben a csapatkezelésen keresztül
A szervezeten belüli munkatársakat vagy felhasználókat a VPN Tracker Team Management segítségével kezeljük. Ez lehetővé teszi, hogy egy rendszergazda VPN Tracker felhasználói licenceket rendeljen hozzá az egyes VPN Tracker felhasználói fiókokhoz, és visszavonja azokat. A csapatkezelés használata kötelező a VPN Tracker szervezeti használatához. A szervezet biztonsági követelményeinek kielégítésére lett tervezve.

Csapatkezelési útmutató →

Gyanús viselkedésű fiókok
A VPN rendszerek biztonsági rendszerek, amelyek a bizalmas hozzáférést szabályozzák személyes szinten. A bejelentkezési adatok megosztása elkerülhetetlenül az egész rendszer biztonságának veszélyeztetéséhez vezet, például egy munkatárs távozása esetén. Egy volt munkatárs továbbra is teljes hozzáféréssel rendelkezne a VPN Tracker fő fiókjához. A gyanús viselkedést tanúsító fiókokat rendszerünk automatikusan letilthatja. Ez a fiókja biztonságának védelmét szolgálja.