Gyakran ismételt kérdések
Vissza lehet vonni a Remote Connection Wipe által végrehajtott kapcsolatok törlését?
Nem, jelenleg nem lehet visszaállítani a távoli kapcsolat törlését. Azonban vissza lehet állítani egy csapattagot. Ne feledje, hogy a csapattagok VPN-kapcsolatait újra kell osztani az új felhasználó számára, mielőtt az csatlakozhatna.