Gyakran ismételt kérdések
A VPN-kapcsolatom adatait feltöltöttem a személyes tárhelyemre. Hogyan törölhetem teljesen ezeket az adatokat a személyes tárhelyemről?
A Personal Safe-ben tárolt összes adat erősen titkosított. Senki, még mi sem tudjuk megtekinteni ezeket az adatokat.
A Personal Safe segítségével mentett kapcsolatok és gyorsbillentyűk kétféleképpen törölhetők:
### 1. A Mac-en futó VPN Tracker alkalmazásban
Ha egy kapcsolatot vagy gyorsbillentyűt szeretne eltávolítani a VPN Tracker Personal Safe-jéből, kövesse az alábbi lépéseket:
‣ Válassza a "VPN Tracker 365" > "Beállítások..." ‣ A beállításokban válassza a "Personal Safe" lehetőséget ‣ Távolítsa el az összes jelölést a kapcsolatok listájából ‣ Nyomja meg a Frissítés gombot ‣ Kész, a kapcsolatok törlődtek a Personal Safe-jéből### 2. A weboldalon my.vpntracker.com A VPN Tracker Personal Safe-jéből egy kapcsolat vagy gyorsbillentyű eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:
‣ Nyissa meg a my.vpntracker.com oldalt, és jelentkezzen be equinux ID-jével és jelszavával ‣ Válassza a "Personal Safe" lehetőséget a baloldali menüben ‣ Itt láthatja az összes kapcsolatot és gyorsbillentyűt, amelyek a Personal Safe-jében vannak mentve ‣ A Törlés gombbal törölhet egy kapcsolatot.