Nincs helyreállítási kulcs? Így törölheti és újra... - KH1551

Gyakran ismételt kérdések

Nincs helyreállítási kulcs? Így törölheti és újra létrehozhatja a személyes tárhelyét
 
Felelősség kizárása: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a személyes tárhely visszaállítása törli az összes VPN-kapcsolatot és jelszavát. Újra kell kezdenie, és ki kell építenie a kapcsolatokat. Ennél a lépésnél előbb tekintse át a következő GYIK-et a lehetséges helyreállítási lehetőségekért: Változtattam a jelszavamat, és most hibauzenetet kapok, amikor megpróbálom használni a személyes tárhelyemet. Ha nincs meg a személyes tárhely helyreállítási kulcsa, vagy nem tudja lekérni a régi equinux ID jelszavát, kövesse a VPN Trackerben található helyreállítási lépéseket.
  1. Ha vannak Macjén olyan kapcsolatok vagy parancsikonok, amelyek a személyes tárhelyen tárolódnak, először deaktiválja a személyes tárhelyet a beállításokban, és készítsen egy helyi másolatot a kapcsolatairól.
  2. Menjen el a személyes tárhely weboldalára, és törölje a felhasználói kulcsait: https://my.vpntracker.com/user/sync/keys
  3. Jelentkezzen ki a VPN Tracker fiókjából Macjén, nyissa meg a Kulcskezelőt, és törölje a „Connection Safe Master Key” bejegyzést.
  4. Majd jelentkezzen be újra, és adjon hozzá egy kapcsolatot a tárhelyéhez.
  5. Ne felejtse el feljegyezni az új helyreállítási kulcsot, és tartsa biztonságos helyen. Ez lehetővé teszi a bejelentkezést, ha elveszíti a bejelentkezési adatait.